Χωρίς κατηγορία

Ένα ψυχεδελικό sneaker που αναμένεται να γίνει sold-out

Η skate μάρκα του Daniel Kim, Stingwater, χρησιμοποιούσε ανέκαθεν αμφιλεγόμενα σχέδια και αντισυμβατικά σλόγκαν για να ξεχωρίζει.

Μέχρι τώρα, η εύθυμη αισθητική της εταιρείας περιοριζόταν σε βασικά είδη ένδυσης.

Όμως, με αυτήν την κυκλοφορία, το αποτύπωμ της επεκτείνεται στον τεράστιο κόσμο των sneakers με ένα από τα κεντρικά μοτίβα της Stingwater, δηλαδή τα μανιτάρια και τις μαγικές τους ιδιότητες, να λειτουργεί ως κύρια πηγή έμπνευσης για μια έκδοση του SB Dunk της Nike που δεν ξανάγινε.

Το Stingwater x Nike SB Dunk Low “Magic Mushroom” χαρακτηρίζεται από τις έντονες αποχρώσεις του University Red, ενώ έχει επικαλύψεις υλικών με μοτίβο Safari που θυμίζει το επάνω μέρος ενός μανιταριού.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Τάσος Ριζόπουλος: «Κάποια παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα μου και προσπάθησε να με εκβιάσει, έτσι απέκτησα αυτοάνοσο»
«Δεν ζήτησε συγγνώμη αν και κάποια στιγμή το παραδέχθηκε. Λόγω αυτού όταν αγχώνομαι δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός
Τάσος Ριζόπουλος / Γρηγόρης Αρναούτογλου