Χωρίς κατηγορία

Φωτιά στην Ρόδο: Η στιγμή που το συνεργείο της ΕΡΤ τρέχει να σωθεί από τις φλόγες – Συγκλονιστικό βίντεο

Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη για 8η μέρα στην Ρόδο, με την κατάσταση να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Το πρωί της Τρίτης υπήρξε μεγάλη αναζωπύρωση στην περιοχή Βάτι, εκεί που είναι το μεγαλύτερο μέτωπο της φωτιάς στην Ρόδο, καθώς ο αέρας έχει αλλάξει, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα.

Το μέτωπο είναι πολύ επικίνδυνο καθώς οι φλόγες μπορεί να κυκλώσουν κάποιον από στιγμή σε στιγμή, ειδικά με τον αέρα που αλλάζει συνεχώς.

Είναι συγκλονιστικό το βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερα της ΕΡΤ, όπου δείχνει το συνεργείο του καναλιού και εθελοντές να τρέχουν προκειμένου να γλυτώσουν από τις φλόγες και να μην εγκλωβιστούν.

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στη Ρόδο επιχειρούν 266 πυροσβέστες, 16 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 55 οχήματα. Από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται με ακόμα 16 πυροσβέστες και 8 οχήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 5
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3