Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο σε Μπρουκ Λόπεζ: «Γύρνα πίσω για τα ριμπάουντ»

Γιάννης Αντετοκούνμπο σε Μπρουκ Λόπεζ: «Γύρνα πίσω για τα ριμπάουντ»
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε την απουσία του Μπρουκ Λόπεζ στη ρακέτα της ομάδας του.

Ο “Greek Freak” τόνισε ότι οι απουσίες των “ελαφιών” βοηθούν τους νέους παίκτες να ενσωματωθούν στην ομάδα, αλλά δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στον σέντερ των Μπακς, ο οποίος απουσίασε για ένα ακόμη παιχνίδι στη σεζόν, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

Για τις απουσίες των Μπακς: «Πρέπει να μαρκάρουμε καλύτερα ως ομάδα, να παίρνουμε περισσότερα ριμπάουντ. Λόπεζ και Χόλιντεϊ είναι δύο από τους καλύτερους αμυντικούς στο ΝΒΑ. Πρέπει να βελτιωθούμε, να βρούμε λύση, γιατί θα υπάρχουν στιγμές που θα παίξουμε χωρίς αυτούς, όπως τώρα»,

Για τον κόουτς Μπουντενχόλζερ και τους νέους παίκτες: «Δεν θέλω να μου συμπεριφέρεται διαφορετικά από τους άλλους. Θέλω να με προπονεί, να βελτιωθώ. Να ανέβω. Του το έχω πει ότι αν δεν παίζω καλά πρέπει να με βγάλει έξω, αν κάνω ένα λάθος να μου το πει. Αν το δέχομαι εγώ, τότε όλοι θα το δεχθούν στην ομάδα. Μου αρέσει να μου βάζει προκλήσεις. Πάντα παίζω για να νικήσω. Προσπαθούμε και δοκιμάζουμε πράγματα, ενώ όλοι νιώθουν πιο άνετα. Χαίρομαι που ο Άλεν, ο Ρόμπινσον, ο Οτζελέγιε, ο Θανάσης και ο Νουόρα παίρνουν χρόνο συμμετοχής, επειδή αυτό είναι καλό και σε βάθος χρόνου θα μας βοηθήσει».

Για τον Μπρουκ Λόπεζ: «Από κάθε παιχνίδι μπορείς να βγάλεις κάτι. Αλλά, σίγουρα, χρειάζομαι τον Μπρουκ για να επιστρέψει. Μπρουκ, δεν ξέρω, ίσως είσαι στο σπίτι αυτή τη στιγμή. Μπρουκ, σε παρακαλώ έλα πίσω. Χρειαζόμαστε να πάρεις τα ριμπάουντ αδερφέ (σ.σ. γέλια)».

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις