Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιώργος Κοτανίδης: Λίγους μήνες πριν είχε παντρέψει την κόρη του! [pics]

Γιώργος Κοτανίδης: Λίγους μήνες πριν είχε παντρέψει την κόρη του! [pics]
Facebook.com/yorgos.kotanidis

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως ο Γιώργος Κοτανίδης έφυγε από την ζωή.

Ο Γιώργος Κοτανίδης, που πέθανε ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν πρόλαβε να χαρεί πολύ την ευτυχία και την οικογένεια της μικρής κόρης του, την οποία συνόδευσε στα σκαλιά του Δημαρχείου στις 30 Ιουνίου του 2019.

Τότε η Αντιγόνη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννο Μήτσο. Ακόμα και τότε που πολλοί από τους φίλους και τους καλεσμένους του γάμου γνώριζαν την περιπέτεια με την υγεία του, εκείνος δεν άφησε στιγμή να φανεί το παραμικρό χαρίζοντας σε όλους το γοητευτικό του χαμόγελο.

Την ευχάριστη είδηση είχε κάνει γνωστή η επίσης κόρη του Γιώργου Κοτανίδη και ηθοποιός, Εύα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στον οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες και το εξής σχόλιο.

«Εχτές παντρέψαμε το αδερφάκι μου Antigone Kotanidis που, όχι να το παινευτώ, αλλά είναι φανταστικό πλάσμα, με ένα άλλο υπέροχο άτομο, τον Yannos Mitsos κι ήταν ο πιο ωραίος γάμος που έχω πάει στη ζωή μου! Μας πέτυχε 100%! Όλα όμορφα, απλά, ουσιαστικά. Από το δημαρχείο, τον υπέροχο χώρο που έγινε το πάρτυ, το φαγητό, τον ξέφρενο χορό μέχρι το πρωί αλλά το πιο σημαντικό ήταν η αγάπη που εισπράξαμε από όλους σας και η τόση χαρά!!!Σας ευχαριστούμε οικογενειακώς».

φωτογραφίες: facebook.com/yorgos.kotanidis

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις