Χωρίς κατηγορία

Η νέα Air Max παντόφλα της Nike έχει γίνει ήδη sold out

Σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε αποκλιμάκωση της πανδημίας, δεδομένου ότι πρόκειται να διανεμηθούν περισσότερα εμβόλια, η εργασία από το σπίτι ωστόσο δεν πρόκειται να σταματήσει πολύ σύντομα.

Βλέποντας το αυτό η Nike, αποφάσισε να μας δώσει ακόμα μια επιλογή υποδημάτων που δεν είναι sneakers.

O λόγος για την Nike Air Max 90 “Cork” Slide, μια παντόφλα που κυκλοφόρησε πρόσφατα η δημοφιλής μάρκα, η οποία δημιουργήθηκε για όσους δουλεύουν από το σπίτι και θέλουν ένα άνετο υπόδημα που να μην είναι sneaker, αλλά να μοιάζει με ένα.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Τάσος Ριζόπουλος: «Κάποια παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα μου και προσπάθησε να με εκβιάσει, έτσι απέκτησα αυτοάνοσο»
«Δεν ζήτησε συγγνώμη αν και κάποια στιγμή το παραδέχθηκε. Λόγω αυτού όταν αγχώνομαι δεν βλέπω από το δεξί μου μάτι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός
Τάσος Ριζόπουλος / Γρηγόρης Αρναούτογλου