Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Star Wars 9»! video

Star Wars
Φωτογραφία από: Youtube

Είστε φαν του Star Wars; Αν ναι, έχετε έναν… πολύ καλό λόγο για να αισθανθείτε μια ακατανίκητη ανυπομονησία! Κι αυτό διότι το τρέιλερ… έσκασε!

Τον Δεκέμβριο η νέα ταινία του φραντσάιζ «Star Wars» θα βρίσκεται στους κινηματογράφους. Οι οπαδοί της κινηματογραφικής σειράς μπορούν να πάρουν μία γεύση από την τελευταία ταινία «Star Wars: Episode IX» καθώς στην εκπομπή Star Wars Celebration στο Σικάγο παρουσιάστηκε το δίλεπτο τρέιλερ της νέας ταινίας που θα έχει τον τίτλο «The Rise of Skywalker».

Στο τρέιλερ ο κύριος χαρακτήρας της Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) αγωνίζεται με ένα φωτόσπαθο εναντίον ενός διαστημόπλοιου. Στη συνέχεια εμφανίζεται το ρητό: «Κάθε γενιά έχει έναν θρύλο». Ακόμα και ο κακοποιός Κάιλο Ρεν (Άνταμ Ντράιβερ) και ο σύντροφος της Ρέι, Φιν (Τζον Μπογιέγκα) εμφανίζονται στο τρέιλερ όπως και ο Τσουμπάκα που βρίσκεται στο τιμόνι του Millennium Falcon. Στο τρέιλερ κάνει μία σύντομη εμφάνιση και η ηθοποιός Κάρι Φίσερ, η οποία πέθανε το 2016.

Ακόμη πιο σημαντικό για τους θαυμαστές της ταινίας είναι η φωνή που ακούγεται στο τέλος του τρέιλερ που μοιάζει πολύ με εκείνη του Αυτοκράτορα Ίαν ΜακΝτίαρμιντ και πλέον όλοι ανυπομονούν να μάθουν εάν θα εμφανιστεί στην ταινία.

Δείτε το τρέιλερ του Star Wars

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις