Χωρίς κατηγορία

Λιβύη: Ο «ψεύτης» Ερντογάν ενώ «δεσμεύεται» αποχώρηση μισθοφόρων στέλνει… και άλλους

Και ενώ Υποστράτηγος της Μικτής Στρατιωτικής Επιτροπής (JMC) δήλωνε χθες ότι η κατάσταση είναι «στάσιμη» και ότι οι μισθοφόροι και οι ξένοι μαχητές που βρίσκονται στη Λιβύη δεν αποχωρούν, φαίνεται πως η Τουρκία συνεχίζει τις «δουλειές» της, με την αποστολή νέων στρατευμάτων παρά τις δεσμεύσεις του Προέδρου Ερντογάν στον Γάλλο ομόλογό του Μακρόν περί απομάκρυνσής τους.

Με το χρόνο να μετράει αντίστροφα για τη Διεθνή Διάσκεψη για τη Λιβύη, νέες πληροφορίες από έκθεση του Συριακού Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Syrian Observatory for Human Rights) αποκαλύπτουν ότι νέες δυνάμεις ξένων μισθοφόρων, που υποστηρίζονται από την Άγκυρα, κατέφτασαν στη Λιβύη.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ πριν τη συνάντηση με τον Πούτιν στην Αλάσκα: «Η Ουκρανία θα αποφασίσει για ανταλλαγές εδαφών με τη Ρωσία»
Τα 5 σημεία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία - Από ποιους αποτελείται η αμερικανική και ρωσική αποστολή - Οι εργασίες της διμερούς συνόδου υπολογίζεται πως θα διαρκέσουν 7 ώρες
Ντόναλντ Τραμπ
6
H Μελάνια Τραμπ απειλεί με αγωγή 1 δισ. δολαρίων τον Χάντερ Μπάιντεν γιατί εκείνος υπονόησε ότι τη σύστησε στον Τραμπ ο Τζέφρι Έπσταϊν
Ο δικηγόρος της Πρώτης Κυρίας απαίτησε από τον Χάντερ Μπάιντεν να «ανακαλέσει αμέσως τις ψευδείς, δυσφημιστικές, υποτιμητικές και προκλητικές δηλώσεις»
Η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ
4