Site icon NewsIT

Μαξίμου: Το μόνο που νοιάζει τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη είναι η… κουτάλα

04.04.2019 | 17:10
κυβέρνηση εκλογές

Μια φράση της νέας εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ήταν… αρκετή για μια νέα κόντρα με την κυβέρνηση. Η ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου, είναι ενδεικτική.

Η Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (05.04.2019) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ είπε πως η Νέα Δημοκρατία εξυπηρετεί τα δάνειά της και αυτός είναι ένα δείγμα για το πως θα διαχειριστεί και τα οικονομικά της χώρας αν οι πολίτες εμπιστευτούν τη ΝΔ. αυτή η φράση ήταν αρκετή για το Μέγαρο Μαξίμου.

«Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξαναπιάσουν την “κουτάλα”, να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

«Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κα Σοφία Ζαχαράκη, παραδέχθηκε σήμερα πως η ΝΔ φιλοδοξεί να διαχειριστεί τα δημόσια οικονομικά όπως διαχειρίστηκε και τα δάνειά της. Τα 200 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια δηλαδή, για τα οποία στελέχη της βρίσκονται αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη. Επιβεβαίωσε δηλαδή, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξαναπιάσουν την “κουτάλα”, να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια. Ευτυχώς, ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version