Χωρίς κατηγορία

Μέσα στην έπαυλη των 18 εκατ. δολαρίων του Φλόιντ Μεϊγούεδερ στο Μαϊάμι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο 44χρονος πρώην πυγμάχος, Φλόιντ Μεϊγούεδερ, είναι γνωστός για τον πολυτελή τρόπο ζωής του, κάτι που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής όλων των εποχών και μπορεί να ζήσει δύο ζωές με σπατάλες και χωρίς να στερηθεί τίποτα.

Πρόσφατα αποφάσισε να μεγαλώσει το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων του, το οποίο περιλαμβάνει ένα σπίτι 26 εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια και μια έπαυλη 10 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λας Βέγκας, αγοράζοντας μια πολυτελή έπαυλη στο Μαϊάμι Μπιτς για 18 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας