Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μητσοτάκης από την Κρήτη: Το έργο μας η καλύτερη απάντηση στην τοξικότητα – Θέλουν να κυλήσουν την χώρα στη λάσπη

Μητσοτάκης από την Κρήτη: Το έργο μας η καλύτερη απάντηση στην τοξικότητα – Θέλουν να κυλήσουν την χώρα στη λάσπη

Απάντηση στο κλίμα τοξικότητας που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κρήτη όπου πραγματοποιεί επίσκεψη. 

Από το εργοτάξιο του ΒΟΑΚ το οποίο επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: 

«Αυτό το εργοτάξιο, είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτή την τοξικότητα που επιχειρεί για ακόμα μια φορά η αξιωματική αντιπολίτευση. Όταν δεν έχεις να πεις τίποτα στους πολίτες για το πως οραματίζεσαι το μέλλον αλλά ούτε όταν δεν μπορείς να υπερασπιστείς ούτε το παρελθόν σου το οποίο φέρνει στη μνήμη επώδυνες αναμνήσεις τότε καταλήγεις να κάνεις μόνο αυτό που ξέρεις να διχάζεις και να πολώνεις και επιχειρείς να κυλήσεις την πολιτική ζωή του τόπου στη λάσπη».

Και πρόσθεσε: «Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτή την πορεία. Θα επιμείνουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να υλοποιούμε το κυβερνητικό μας έργο, θα δημιουργούμε νέες δουλειές θα υλοποιούμε μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα και θα μιλάμε στον ελληνικό λαό για το σχέδιό μας για ένα μέλλον με περισσότερες και καλύτερες δουλειές και καλύτερα εισοδήματα για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Για καλύτερη Ελλάδα με καλύτερες δουλειές».

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις