Χωρίς κατηγορία

Νέο “χαστούκι” Άσαντ στον Ερντογάν: Τουρκικό φυλάκιο στην Ιντλίμπ δέχθηκε επίθεση!

Στη Συρία οι συγκρούσεις συνεχίζονται αδιάκοπα, καθώς οι δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ άνοιξαν πυρ σε αεροπορική επιδρομή κατά θέσεων των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στην επαρχία Ιντλίμπ, λίγες μέρες μετά τον βομβαρδισμό σε οχηματοπομπή των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι εξελίξεις τρέχουν στην «καυτή» βορειοδυτική Συρία, καθώς όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τουρκικό φυλάκιο-παρατηρητήριο δέχθηκε πυρά από τις καθεστωτικές δυνάμεις, ενώ σε λιγότερο από ένα μήνα θα συγκληθεί Σύνοδος Κορυφής στην Άγκυρα, με τη συμμετοχή της Ρωσίας, του Ιράν και της Τουρκίας. Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα