Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Μοναχός Νικήτας “μαγειρεύει” τηγανητούς κολοκυθανθούς!

Ο Μοναχός Νικήτας “μαγειρεύει” τηγανητούς κολοκυθανθούς!

Οι τηγανητοί κολοκυθανθοί είναι μια αγιορείτικη συνταγή απλή, ωστόσο πολύ νόστιμη! Είναι ένας εξαιρετικός μεζές για να συνοδεύσετε το ούζο σας ενώ σερβίρονται και ως κυρίως πιάτο. Τρώγονται συνήθως το καλοκαίρι, που είναι άλλωστε και η εποχή τους.

Η συνταγή είναι του πατέρα Νικήτα από το Κουτλουμουσιανό κελί της Παναγίας Πορταϊτισσας στο Άγιον Όρος!

Μπορούμε επίσης να γεμίσουμε τους κολοκυθανθούς με κασέρι και να τους τηγανίσουμε ή με φέτα και αυγό, η απλή όμως αυτή συνταγή είναι Αγιορείτικη.

Τηγανιτοί Κολοκυθανθοί: Τα υλικά που θα χρειαστούμε…

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις