Χωρίς κατηγορία

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πουλάει το σπίτι του στο Λος Άντζελες για 110 εκατ. δολάρια!

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος πριν λίγο καιρό απόκτησε ένα πολυτελές παραθαλάσσιο ακινήτο αξίας 35,37 εκατομμυρίων δολαρίων στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, είναι έτοιμος να αποχωριστεί το έπι πολλά χρόνια σπίτι του στο Λος Άντζελες, το οποίο σύμφωνα με αναφορές πρόκειται να βγει προς πώληση έναντι 110 εκατ. δολαρίων.

Η μεσογειακού στυλ κατοικία, η οποία έχει μέγεθος 1.950 τετραγωνικά μέτρα, βρίσκεται σε ένα οικόπεδο μέσα στην αριστοκρατική κοινότητα Beverly Park και την πώληση της έχει αναλάβει το μεσιτικό γραφείο Hilton & Hyland.

Ο 74χρονος ηθοποιός αγόρασε το οικόπεδο την δεκαετία του 90′ και έχτισε την κατοικία των 8 υπνοδωματίων και των 12 μπάνιων.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός στην Κύπρο: Η στιγμή που ο υπουργός Άμυνας «τραντάχτηκε» από τη δόνηση των 5,3 Ρίχτερ – «Κουνάει ακόμη»
Εντύπωση προκαλεί η στιγμή που «χτυπάει» ο σεισμός, την ώρα που μιλάει on air του Cyprus Times ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, στον Μανώλη Καλαντζή, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την δόνηση
Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Βασίλης Πάλμας
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία