Χωρίς κατηγορία

Οι 20 πιο καυτερές σάλτσες στον κόσμο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υπάρχουν πολλές καυτερές σάλτσες εκεί έξω, οι οποίες είναι ιδανικές για όσους προτιμούν πιο πικάντικη γεύση στο φαγητό τους, με το Ταμπάσκο να είναι ίσως αυτό που θα βρεις σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Αν ωστόσο είσαι από αυτούς που έχουν γερό στομάχι και θέλουν κάτι πολύ πιο έντονο, βρίσκεσαι στην σωστή σελίδα, καθώς βρήκαμε τις 20 πιο καυτερές σάλτσες στον πλανήτη.

Η κλίμακα Scoville, η οποία μετρά την καυστικότητα μιας πιπεριάς τσίλι και εκφράζεται σε μονάδες SHU, περιλαμβάνει στην πλειονότητα της πιπεριές, ξεκινώντας από την κοινή πράσινη πιπεριά (0 SHU).

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ηλίας Κασιδιάρης: «Yπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους, απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Λατινοπούλου και του Βελόπουλου» λέει η δικηγόρος του
«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανεξάρτητους από τη ΝΔ, ούτε έχει ή θα έχει καμία σχέση με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά» είπε η δικηγόρος του
Ηλίας Κασιδιάρης
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας