Χωρίς κατηγορία

«Πάλιωσαν» τα F-35! Οι ΗΠΑ κινούνται ήδη για τον αντικαταστάτη τους

Τα αναβαθμισμένα Drones, ο συνεχής ανταγωνισμός, η τεχνητή νοημοσύνη, οι δυνατότητες λέιζερ, ο ηλεκτρονικός πόλεμος και οι αισθητήρες που υφαίνονται στην άτρακτο των αεροσκαφών είναι μερικοί από τους τομείς για τους οποίους οι ΗΠΑ στρέφουν το βλέμμα τους στο μέλλον, αφήνοντας πίσω τα F-35 και κάνοντας σχέδια για τις δεκαετίες που έπονται.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Έχουμε ολοκληρώσει μια ανάλυση των εναλλακτικών λύσεων και η ομάδες μας εργάζονται σκληρά για να συναντήσουν τις, όλο και αυξανόμενες, απαιτήσεις. Είμαστε αρκετά «βαθιά» στον πειραματισμό με νέες τεχνολογίες υλικού και λογισμικού που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τα αεροσκάφη 6ης γενιάς», δήλωσε ο στρατηγός James Holmes, στους εκπροσώπους της Air Force Air, Space and Cyber, σε συνέδριο αεροδιαστημικής τεχνολογίας.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας