Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Έχει το ακαταλόγιστο η… Ολυμπιακάρα;”

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ, με τα επεισόδια έξω από το γήπεδο που κράτησαν “εγκλωβισμένο” τον Παναθηναϊκό στα αποδυτήρια και αναρωτήθηκε μέχρι πότε δεν θα επιτρέπουν στην ομάδα του να φύγει ασφαλής μετά από νίκη στο Φάληρο.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ένα ακόμη διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά το γεγονός “συνοδεύτηκε” και πάλι από επεισόδια έξω από το ΣΕΦ, που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, να αποχωρήσει κανονικά για το ΟΑΚΑ.

Για το λόγο αυτό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του, άφησε “αιχμές” στην Πολιτεία και την αθλητική δικαιοσύνη για την ατιμωρησία στην… “Ολυμπιακάρα”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, με ειρωνική διάθεση.

Η δήλωση Γιαννακόπουλου

«Μέχρι πότε θα είναι αποδεκτό από την Πολιτεία να μην μας επιτρέπεται να κερδίσουμε στον Πειραιά, φεύγοντας σώοι; Έχει το ακαταλόγιστο η… Ολυμπιακάρα;».

Νωρίτερα πάντως, από την ΚΑΕ Ολυμπιακός έδειχναν τη δική τους ενόχληση για την Πολιτεία και την αστυνομία, υποστηρίζοντας τα εξής: “Μετά τα όσα έγιναν στον τελικό του ποδοσφαίρου έτσι και τολμήσουν να τιμωρήσουν την ομάδα θα είναι μεγαλύτερο σκάνδαλο”.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις