Χωρίς κατηγορία

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Πάνοπλοι οι Ολλανδοί στη Θεσσαλονίκη

Ο Άξιαξ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχοντας στην αποστολή του όλα τα όπλα του. Η αποστολή της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Άγιαξ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (6/8) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και ταξιδεύει στη χώρα μας, έχοντας στην αποστολή όλα τα όπλα του.

Ο προπονητής των Ολλανδών, Έρικ Τεν Χαγκ πήρε μαζί του στη Θεσσαλονίκη τους Φαν Ντε Μπέεκ, Νέρες και Άλβαρες.

To παιχνίδι της Τούμπας ενδέχεται να είναι το τελευταίο για τον Φαν Ντε Μπέεκ, ο οποίος αναμένεται να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ Νέρες και Άλβαρες ενσωματώθηκαν πρόσφατα στις υποχρεώσεις του Άγιαξ, μιας και συμμετείχαν σε Κόπα Αμέρικα και Γκολντ Καπ με Βραζιλία και Μεξικό. αντίστοιχα.

Η αποστολή του Άγιαξ

Βαρέλα, Ονάνα, Κοτάρσκι, Σουρς, Φέλτμαν, Άλβαρες, Πιέρι, Μαζραουί, Μαγκαγιάν, Μπλίντ, Μαρτίνεζ, Ταλιαφίκο, Φαν Ντε Μπέεκ, Μάριν, Ζιγέχ, Ντε Βιτ, Νέρες, Χούντελαρ, Τάντιτς, Πρόμες, Ντόλμπεργκ, Εκέλεκαμπ, Ντεστ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ