Site icon NewsIT

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: Διπλό παραμονής από τους Αγρινιώτες

24.04.2021 | 17:42
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: Διπλό παραμονής από τους Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαίο διπλό με 1-0 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική των play out της Superleague και έκανε… άλμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν με κεφαλιά του Έλντερ Μπαρμπόσα στο 20ο λεπτό του αγώνα και στη συνέχεια “άντεξαν” στην “πίεση” των γηπεδούχων για να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

 

Οι Γιαννιώτες είχαν και δοκάρι σε σουτ του Ελευθεριάδη στο 39′, αλλά φάνηκε να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας που ακολουθεί.

Ο Παναιτωλικός πήρε έτσι ένα ιδιαίτερα σημαντικό τρίποντο στη “μάχη” για την παραμονή του στη Superleague, αφού άφησε πίσω του τόσο τη Λάρισα, όσο και τον ΟΦΗ, έστω και με ένα ματς περισσότερο και ενώ απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε των play out.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πήλιος, Οικονομόπουλος (46’ Κριζμάν), Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκες (64’ Δούμτσης), Λιάσος, Ελευθεριάδης (64’ Νάουμετς), Μπρένερ (64’ Παμλίδης).
Παναιτωλικός: Κνετ, Μανθάτης (79’ Μαλής), Ντάλσιο, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Εντινγκά, Μπαρμπόσα, Ντίας, Μεντόσα (85’ Καρέλης), Ντουάρτε (72’ Ταχάρ), Βέργος (79’ Ματσόλα).

 

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version