Χωρίς κατηγορία

Τα ελληνικά υποβρύχια γίνονται φονικότερα! Την αγορά 32 νέων τορπιλών ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ

Στην αγορά των νέων τορπιλών αναφέρθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Σούδα και το Y/B Κατσώνης. 
 
Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός: «έχουμε αποφασίσει να ενισχύσουμε έμπρακτα τις Ένοπλες Δυνάμεις και αυτό ως τα υποβρύχια συγκεκριμένα σημαίνει και ενίσχυση ως προς τις υποδομές των αντιμέτρων αλλά φυσικά και την απόκτηση το συντομότερο δυνατό των τορπιλών βαρέως τύπου που χρειάζεστε για να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις επιχειρησιακές δυνατότητες.
 
Διαβάστε πόσο θα κοστίσουν στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία