Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 07 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 07 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 07 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Αισθάνεσαι την ανάγκη να επαναστατήσεις, να σπάσεις τα στερεότυπα και να ακολουθήσεις την καρδιά και τις ανάγκες σου. Κάνε το, όμως με τρόπο διακριτικό και διατηρώντας τις ισορροπίες σου. Ορισμένες από τις επαγγελματικές αποφάσεις που ελήφθησαν το τελευταίο διάστημα χρειάζονται μια επανεξέταση και μια διόρθωση στον τρόπο αντιμετώπισης και προώθησης τους. Άκουσε τη διαίσθησή σου, αλλά και τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Η σχέση σου προκειμένου να παραμείνει ενδιαφέρουσα και ζωντανή χρειάζεται δουλειά. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να απαλλαγείς από ανασφάλειες και να πάρεις τα πάνω σου.

Ταύρος: Σκέψου ότι το άγχος επηρεάζει πολύ την ψυχολογία σου, τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, αλλά και την υγεία σου. Σήμερα λειτούργησε με ρεαλισμό και ψυχραιμία. Ασαφείς σκέψεις αλλά και παρεξηγήσεις στα εργασιακά καλύτερα να τις αποφύγεις. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο που φαίνεται να είναι ευνοϊκή για εσένα να την εκμεταλλευτείς σωστά. Μόνη σου καταπιέζεσαι συναισθηματικά. Ανοίξου, μίλησε με το σύντροφο σου και να είσαι  σίγουρη πως θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, συναναστρέψου με ευχάριστους ανθρώπους και όχι με αυτούς που σου  ρίχνουν την ψυχολογία.

Δίδυμοι: Έλεγξε καλού κακού σήμερα την παρορμητικότητα και την ανυπομονησία σου, μιας και όλα δεν εξαρτώνται και δεν περνούν απ’ το δικό σου χέρι. Ακολούθησε τα γνώριμα μονοπάτια στα εργασιακά και απόφυγε τις ριζοσπαστικές αλλαγές και δηλώσεις. Επιδίωξε και προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη και αντικειμενική στις συζητήσεις με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναζήτησε καινούριες γνωριμίες και δραστηριότητες που θα χρωματίσουν την καθημερινότητά σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις