Χωρίς κατηγορία

Τσελίκ: Δεν θα λυθούν τα θέματα της ΑΟΖ με το «Σαρλ ντε Γκωλ» στην αν.Μεσόγειο

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος AKP στην Τουρκία, ο Ομέρ Τσελίκ επανήλθε στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με νέες προκλητικές δηλώσεις ενάντια στον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, σχολιάζοντας την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Ελλάδα. 
 
Ο Τούρκος αξιωματούχος φαίνεται πως δεν άκουσε τα όσα δήλωσε ο Νίκος Δένδιας την περασμένη Δευτέρα, περί μείωσης της επιθετικής ρητορικής και εξέφρασε την ενόχλησή του, για την παρουσία του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Σαρλ Ντε Γκωλ» στην ανατολική Μεσόγειο, το οποίο αναπτύσσεται στην περιοχή και με «ελληνική προστασία».
 
Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα