Χωρίς κατηγορία

Χουριέτ: Προσχεδιασμένη διπλή προβοκάτσια από την Ελλάδα για να τορπιλίσει την πενταμερή

Ευφάνταστα σενάρια για να ερμηνεύσει την στάση της Ελλάδας επιστρατεύει η εφημερίδα «Χουριέτ». Μάλιστα στα σενάρια αυτά εμπλέκει εμμέσως και τη Γαλλία.

Ο πρωτοσέλιδος τίτλος είναι «Την ημέρα του διαλόγου πειρατεία», η οποία – πάντα κατά την «Χουριέτ» – αφορά σε «προσχεδιασμένη διπλή προβοκάτσια» της Ελλάδας κατά της Τουρκίας.

Ποιά είναι αυτή; Η τοποθέτηση του Νίκου Δένδια ενώπιον του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε συνδυασμό με το γαλλικό ερευνητικό σκάφος που βγήκε στα ανοικτά της Κρήτης, εντός της περιοχής που προβλέπεται από την ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία περί οριοθέτησης ΑΟΖ.

Σε άρθρο του στη «Χουριέτ» ο Αμπντουλκαντίρ Σελβί, δημοσιογράφος που συνήθως αποτυπώνει τις θέσεις της τουρκικής προεδρίας, προαναγγέλλει ότι θα υπάρξει κλήση του Έλληνα και Γάλλου πρέσβη στην Άγκυρα στο τουρκικό ΥΠΕΞ για εξηγήσεις.

Δείτε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία