Υγεία

Έκκληση για αίμα κάνουν οι ασθενείς – Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Έκκληση για αίμα κάνουν οι πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, καθώς οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού -ιδιαίτερα φέτος, λόγω και της πανδημίας της Covid-19- έχουν προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στις αιμοδοσίες όλης της χώρας.

Τα άτομα με Μεσογειακή Αναιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο έχουν μία φυσιολογική ζωή και καλή υγεία ΜΟΝΟ όταν μεταγγίζονται συστηματικά με επαρκείς ποσότητες αίματος. Το τελευταίο διάστημα, όμως, σε όλες τις αιμοδοσίες της χώρας παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις, όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι ασθενείς.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα