Υγεία

ΕΟΔΥ: Επίσκεψη Κικίλια στον νέο ΕΟΔΥ – Θερμή συνάντηση με τους εργαζόμενους

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων του νέου Δ.Σ. του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ, πρ. ΚΕΕΛΠΝΟ), ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε τον Οργανισμό. Θερμή υποδοχή του επιφύλαξαν οι εργαζόμενοι.

Το πρωί της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε με τη νέα διοίκηση και τους εργαζόμενους του Εθνικού Οργανισμού Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ), στα γραφεία του Οργανισμού. Με τη συγκρότηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και την απόφαση μετατροπής του Οργανισμού σε ΝΠΙΙΔ, ολοκληρώθηκαν οι ριζικές αλλαγές στον Οργανισμό και πλέον ετοιμάζεται να περάσει σε νέα εποχή.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
2
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»