Υγεία

Μητσοτάκης στην ΔΕΘ: Ποια κίνητρα δίνει στις φαρμακοβιομηχανίες για επενδύσεις

Υψηλή θέση στην ατζέντα των αναπτυξιακών σχεδίων της κυβέρνησης κατέχει η φαρμακοβιομηχανία, όπως προέκυψε από την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την παροχή κινήτρων για επενδύσεις στις φαρμακευτικές επιχειρήσεις, αλλά και ανακοίνωσε τη νέα μεγάλη επένδυση στην οποία προχωρά η πολυεθνική εταιρεία Pfizer στη Θεσσαλονίκη, με τη δημιουργία του πρώτου από τα 6 διεθνή κέντρα Ψηφιακής Τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανάλυσης Μεγάλων Δεδομένων.

“Πρόκειται για μια σαφέστατη ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, στην αξιοπιστία της κυβέρνησης αλλά και τις δυνατότητες της Βόρειας Ελλάδας. Διακόσιες νέες καλές θέσεις εργασίας για ηλεκτρολόγους μηχανικούς, μηχανικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών θα δημιουργηθούν σύντομα με προοπτική μάλιστα να γίνουν πολύ περισσότερες, καθώς μιλάμε για τις τεχνολογίες του μέλλοντος”, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Δείτε όλα τα κίνητρα που θα δώσει η κυβέρνηση στις φαρμακευτικές επιχειρήσεις, στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Ανιδρωσία: Η σπάνια διαταραχή που προκάλεσε τη θερμοπληξία στον 15χρονο στο Μέτσοβο – Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με αυτή τη διαταραχή, ενώ άλλοι την αναπτύσσουν αργότερα - Αιτίες, επιπλοκές και τρόποι αντιμετώπισης - Πότε επισκεπτόμαστε γιατρό
Mature woman suffering from heat stroke in the city, drinking water and touching her forehead. Heat wave in summer sunny days, Eyes closed and hydrating 2