Υγεία

ΟΕΝΓΕ: «Συνεχίζει να εφημερεύει η παθολόγος στη Λήμνο για 37η μέρα»

Παρά τη θετική ανταπόκριση του υπουργού Υγείας και την παρέμβαση εισαγγελέα στο πρόβλημα της εξαντλητικής εφημέρευσης της παθολόγου του νοσοκομείου Λήμνου για περισσότερο από ένα μήνα, η γιατρός εξακολουθεί να εφημερεύει συνεχόμενα για 37η μέρα, όπως αναφέρει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ).

Ενώ ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ζήτησε να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα της ηθικής και σωματικής εξόντωσης της παθολόγου του νοσοκομείου Λήμνου, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, εξαγγέλλοντας την κάλυψη των κενών με την μόνιμη πρόσληψη 3 παθολόγων, και για την προσωρινή αντιμετώπιση του προβλήματος, τη σύναψη σύμβασης έργου για 2 μήνες με δύο ιατρούς παθολόγους, η μοναδική παθολόγος του νησιού εξακολουθεί να εκτελεί εφημερίες, όπως καταγγέλλουν τα μέλη της Ομοσπονδίας των γιατρών που εργάζονται στα δημόσια νοσοκομεία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Μηνιγγίτιδα: Ποια είναι τα συμπτώματα και οι επιπλοκές – Πότε θεωρείται επείγουσα κατάσταση
Η βακτηριακή μηνιγγίτιδα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς εξελίσσεται γρήγορα και, αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές και μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες ή ακόμη και  θάνατο
Μηνιγγίτιδα
Τι είναι το αλλεργικό σοκ από το οποίο πέθανε ο 46χρονος στο Ναύπλιο: Πότε ένα τσίμπημα γίνεται απειλητικό για τη ζωή
Το αλλεργικό σοκ είναι μια έντονη και γενικευμένη αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εμφανίζεται όταν ο οργανισμός αντιδρά υπερβολικά στο δηλητήριο του εντόμου
Most people suffer from skin allergies. The skin is quite dry and easily irritated. Just washing dishes, washing clothes, sometimes dry hands and rashes. Pay attention to your hands, which are the areas where chemicals are frequently touched.