Site icon NewsIT
23:00 | 16.02.17

Ποια κομμάτια από κρέας στα κάρβουνα είναι καρκινογόνα

Newsit Newsroom

Η Τσικνοπέμπτη έφτασε και οι περισσότεροι έχουν κάνουν τις ετοιμασίες τους για κρεοφαγία με ψήσιμο στα κάρβουνα. Κάτι σαν... προπόνηση για το Πάσχα! Αμερικανοί επιστήμονες, όμως, έρχονται να ανατρέψουν αυτήν την αγαπημένη συνήθεια και υποστηρίζουν ότι τα κρέατα που έχουν ψηθεί στα κάρβουνα μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο στα νεφρά!

Η έρευνα διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Τέξας και υποστηρίζει ότι όταν τα κόκκινα κρέατα ψήνονται στα κάρβουνα παράγονται καρκινογόνες ουσίες, τις οποίες τα νεφρά, θα πρέπει να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια, για να τις επεξεργαστούν και να τις αποβάλλουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version