Site icon NewsIT
11:45 Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ποια ποτά αυξάνουν τον κίνδυνο εκφράγματος κατά πάνω από 30%

Τα ποτά, που περιέχουν πρόσθετα σάκχαρα με τη μορφή του σιροπιού καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης ή επιτραπέζιας ζάχαρης (σακχαρόζη), είναι το επίκεντρο μιας συνολικής νέας μελέτης, η οποία εξετάζει επίσης τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο η φρουκτόζη μπορεί να συμβάλει σε ασθένειες.

Δείτε τι διαπίστωσαν οι ερευνητές σχετικά με το πώς η κατανάλωση συγκεκριμένων ποτών αυξάνει τον κίνδυνο εμφράγματος, εγκεφαλικού και διαβήτη τύπου 2.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version