Site icon NewsIT
09:43 | 22.09.15

Πότε υπάρχει κίνδυνος από τα μελάτα αυγά – Τι συμβαίνει με τη σαλμονέλα

Newsit Newsroom

Όλοι γνωρίζουν ότι τα αυγά περιέχουν σαλμονέλα, ένα επικίνδυνο βακτήριο που εξουδετερώνεται μόνο όταν τα μαγειρεύουμε καλά.

Αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προτιμούν το βραστό τους αυγό “μελάτο” και ανησυχούν, μήπως αυτή η μέθοδος δεν σκοτώνει επαρκώς το βακτήριο της σαλμονέλας.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version