Υγεία

Θάνος Πλεύρης: «Τα ράντζα εξαίρεση και όχι ο κανόνας» – Πόσα τοποθετήθηκαν μετά τη χθεσινή εφημερία

Με ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, υποστηρίζει πως τα ράντζα μετά τις χθεσινές (6.5.2023) εφημερίες των νοσοκομείων στην Αττική έχουν σχεδόν εξαλειφθεί και παραθέτει στοιχεία για το αληθές των λόγων του.

Σύμφωνα με τον Θάνο Πλεύρη, η χθεσινή δύσκολη εφημερία στην Αττική – και συγκεκριμένα στα δύο μεγαλύτερα νοσοκομεία, «Ευαγγελισμός» και «Αττικόν» – ξεπέρασε τις 2.300 προσελεύσεις ασθενών, αλλά τα ράντζα που τοποθετήθηκαν ελάχιστα.

Σήμερα (7.5.2023), όπως τονίζει ο Θάνος Πλεύρης, υπάρχουν μόλις 12 ράντζα και στα δύο νοσοκομεία.

Μάλιστα ο υπουργός τόνισε ότι τα ράντζα τις επόμενες ώρες θα εξαφανιστούν και οι ασθενείς αυτοί θα απορροφηθούν στις κλινικές.

Αναλυτικά ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε στο twitter:

«Η χθεσινή δύσκολη εφημερία ξεπέρασε τις 2.300 προσελεύσεις στην Αττική. Εφημερία Ευαγγελισμού με 870 προσελεύσεις και 0 ράντζα και Αττικού με 1.001 προσελεύσεις και 12 ράντζα που απορροφούνται άμεσα. Με το σχέδιο υποστήριξης των εφημεριών τα ράντζα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας».

ΠΗΓΗ: iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Τα σημεία του σπιτιού όπου «κρύβεται» η τοξική μούχλα και τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε
Τι δείχνει νέα μακροχρόνια μελέτη για τις επιπτώσεις της μούχλας στην παιδική ηλικία, ποιοι χώροι του σπιτιού θεωρούνται υψηλού κινδύνου και πώς μπορείτε να προστατευτείτε.
Young woman cleaning her bathroom, doing some laundry, cleaning the bathroom, cleaning with a yellow cloth, taking care of the cleanliness of her house, woman has blonde hair, clean house is beautiful, clothes are washed, woman putting clothes into the washing machine, girl wearing a pink shirt.