Site icon NewsIT
20:32 Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Τι να προσέχετε στην συντήρηση των τροφών τις ημέρες του καύσωνα

Τα βακτήρια μπορούν να αναπτυχθούν πολύ πιο γρήγορα σε τροφές που δεν διατηρούνται σωστά, εξαιτίας της αυξημένης θερμοκρασίας εν μέσω καύσωνα, και αυτό αυξάνει τον κίνδυνο δηλητηρίασης.

Δείτε με ποιον τρόπο αποθηκεύουμε και συντηρούμε σωστά τις τροφές τις ημέρες που ο υδράργυρος ανεβαίνει στα ύψη.
Διαβάστε περισσότερα στο www.iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version