Υγεία

Τρίτη δόση εμβολίου: Προσωρινό «φρένο» της Επιτροπής Εμβολιασμών στους άνω των 60 ετών

Προσωρινό “φρένο” βάζει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών στην χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου κατά της Covid-19, στα άτομα άνω των 60 ετών.

«Δεν θα προχωρήσουμε εάν δεν υπάρξει έγκριση των Ευρωπαϊκών ρυθμιστικών αρχών», αποφάνθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (14/9) οι επιστήμονες, μετά από πολύωρη συνεδρίαση. 

Δεύτερες σκέψεις για την τρίτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19 έχουν ορισμένοι επιστήμονες της Επιτροπής, που εισηγείται στην κυβέρνηση τα μέτρα σχετικά με τους εμβολιασμούς. 

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο στην πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων – Συγχαρητήρια από την Κομισιόν
Πάνω από 1,8 εκ. πολίτες έχουν κάνει δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις, περισσότερα από 30.000 παραπέμφθηκαν στο δεύτερο στάδιο ελέγχου για στεφανιαία νόσο, ενώ 7.127 παραπέμφθηκαν για έλεγχο ισχαιμίας
Καρδιά