Υγεία

Τσικνοπέμπτη: Ο σοβαρός κίνδυνος από τα πολλά λιπαρά στην διατροφή

Την τελευταία δεκαετία, διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι η παχυσαρκία και η κατανάλωση φαγητών με πολλά λιπαρά και πολλές θερμίδες είναι παράγοντες κινδύνου για διάφορες μορφές καρκίνου.

Τώρα, μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ότι η διατροφή με υψηλά λιπαρά καθιστά τα κύτταρα της εσωτερικής επιφάνειας (επιθήλιου) του εντέρου πιο επιρρεπή στο να γίνουν καρκινικά.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Τι είναι η νόσος Lyme που «χτύπησε» τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ – Πώς εκδηλώνεται η αρρώστια που μεταδίδεται από τσιμπούρια
Είναι ένα κοκκινωπό εξάνθημα που εξαπλώνεται σταδιακά, περιφερειακά από το σημείο του τσιμπήματος - Το εξάνθημα μπορεί να εκδηλωθεί από 2 έως 90 ημέρες μετά το τσίμπημα
Τζάστιν Τίμπερλεϊκ
Ανιδρωσία: Η σπάνια διαταραχή που προκάλεσε τη θερμοπληξία στον 15χρονο στο Μέτσοβο – Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με αυτή τη διαταραχή, ενώ άλλοι την αναπτύσσουν αργότερα - Αιτίες, επιπλοκές και τρόποι αντιμετώπισης - Πότε επισκεπτόμαστε γιατρό
Mature woman suffering from heat stroke in the city, drinking water and touching her forehead. Heat wave in summer sunny days, Eyes closed and hydrating 2