Υγεία

Ζάχαρο: Πώς να φτιάχνετε τα μακαρόνια για να μην αυξάνεται!

Το να μαγειρεύετε τα μακαρόνια από την προηγούμενη μέρα και στη συνέχεια να τα ξαναζεστένετε πριν το σερβίρισμα την επόμενη μέρα, μετατρέπει ένα το απλό άμυλο που περιέχουν σε ανθεκτικό άμυλο.

“Όταν ψύχονται τα αμυλώδη τρόφιμα, όπως τα ζυμαρικά, η δομή τους αναδιοργανώνεται και τα πεπτικά ένζυμα στο έντερό σας δεν μπορούν να τα διασπάσουν τόσο εύκολα”, υποστηρίζει ο φιλανθρωπικός οργανισμός υγείας Diabetes UK.

Τα τρόφιμα που περιέχουν ανθεκτικό άμυλο συμβάλλουν σε αυτή την ισορροπία και επιτρέπουν στο άτομο να ενσωματώσει περισσότερες φυτικές ίνες στην διατροφή του.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
2
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»