Υγεία

Ζεστό χρήμα στην αγορά υγείας! Έκτακτη χρηματοδότηση ΕΟΠΥΥ-Νοσοκομείων- Πληρώνονται ληξιπρόθεσμες οφειλές

Με υπουργική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, μπαίνει ρευστό στην αγορά υγείας, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε έκτακτη χρηματοδότηση των νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ για να προχωρήσουν στην εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Ειδικότερα με βάση την υπουργική απόφαση θα πρέπει όλοι οι φορείς να οριστικοποιήσουν το σύνολο των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων τους που είχαν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Στη συνέχεια η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου θα διαμορφώσει αναλυτική πρόταση χρηματοδότησης την οποία θα αποστείλει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το οποίο και θα κρίνει τελικά το ύψος του ποσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα