Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κοίτα να δεις που το MEGA δεν λέει να… μαυρίσει!

Κοίτα να δεις που το MEGA δεν λέει να… μαυρίσει!

Όλο λένε ότι θα ρίξει «μαύρο» αλλά τελικά κάνει αρκετούς να… μαυρίζουν από το κακό τους. Με μηδέν καινούργιο πρόγραμμα το MEGA συνεχίζει όχι μόνο να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις αλλά και να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των τηλεθεατών.

Χθες για παράδειγμα στο δυναμικό κοινό, τους τηλεθεατές ηλικίας 15 έως 44 ετών το οποίο είναι και το… αγαπημένο τηλεοπτικών σταθμών, το κανάλι της Μεσογείων έκλεισε τη μέρα με 16,7% μέσο όρο, μόλις 0,4 πίσω από τον ALPHA που σημείωσε 17,1% και αξίζει να σημειώσουμε ότι βγάζει στον αέρα καινούργιο πρόγραμμα.

Το MEGA λοιπόν όχι μόνο δεν λέει να… μαυρίσει, αλλά βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης με τον ANT1 να ακολουθεί με 15,2% κι ακολούθως το STAR με 9,7%. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι ότι εκτός από τις υψηλές τηλεθεάσεις του σταθμού της Μεσογείων στις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης στο συγκεκριμένο κοινό βρέθηκαν δύο μη αδειοδοτούμενοι τηλεοπτικοί σταθμοί, ο ALPHA και το MEGA, που σύμφωνα με τις επιθυμίες της κυβέρνησης πρέπει σε λίγες ημέρες να ρίξουν μαύρο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε