Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτες καταγγελίες του Άρη για τον Δασκαλόπουλο

ΦΩΤΟ SUPER3
ΦΩΤΟ SUPER3

Οι κίτρινοι έμειναν για τέταρτο ματς χωρίς νίκη και παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη. Σύμφωνα πάντως με τους ανθρώπους του συλλόγου, ο διαιτητής Δασκαλόπουλος τους απάντησε με προσβλητικό τρόπο όταν του εξέφρασαν παράπονα για τις αποφάσεις τους.

“Ναι ρε σας έσφαξα” φέρεται να είπε ο Δασκαλόπουλος στους ανθρώπους του Άρη οι οποίοι έμειναν άφωνοι από την αντίδραση του διαιτητή.

Ο Super 3 με αφορμή την ατάκα αυτή εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ρέφερι.

Η ανακοίνωση:

“Ναι ρε σας έσφαξα…

Ναι ρε σας έσφαξα τι θες?? Αύριο θα με παρακαλάς.. Αυτές ήταν κάποιες απ τις εκφράσεις που ξεστόμισε ο γελοίος δασκαλόπουλος μετά το τέλος τ αγώνα. Έτσι απαντούσε στις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας μας… καθαρή σφαγή στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Επιθετικά φάουλ κ απλωμένο χέρι για να έρθει το ματς χ..δεν μας νοιάζει αν η ομάδα γύρισε πίσω η ολιγωρήσαμε σε κάποιες φάσεις.. Όταν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος μας ενδιαφέρει μόνο αυτό.. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει από δω κ πέρα δεν ελπίζουμε να αλλάξει κάτι όπως δεν ελπίζουμε να ξυπνήσουν κάποιοι εκεί στο υφ.αθλητισμού.. Ο κόσμος είναι εκτός εαυτού κ μεις σηκώνουμε τα χέρια μας ψηλά… κ έξω είχαμε για επιδόρπιο αλόγιστη χρήση χημικών (κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος όταν οι καρκινοπαθείς δεν έχουν φάρμακα)από τους μάγκες που μικροί παίζαν μόνο μήλα στο σχολείο αφού τα αγοράκια δεν τους παίζαν ποδόσφαιρο.. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Κ ΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ Μ… ΞΥ-ΠΝΑ-ΤΕ…”

Ατρόμητος μέχρι τέλους! – Νέο “σοκ” για τον Άρη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε