Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Final Four 2017: Η αγκαλιά των Αγγελόπουλων και το… γούρι [vids]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός πήρε επική πρόκριση στον τελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης, νικώντας και ΠΑΛΙ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους διοικητικούς του ηγέτες να πετάγονται από τις καρέκλες τους και να αγκαλιάζονται.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ύψωσαν τις γροθιές τους, αγκάλιασαν ο ένας τον άλλον και αμέσως μετά πήγαν κοντά στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού και τους παίκτες. Στο ενδιάμεσο, αντάλλαξαν χειραψία και με τον ισχυρό άντρα της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν…

Στις δηλώσεις τους στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακου στο youtube, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποκάλυψε και το… γούρι που βοήθησε στο να έρθει η νίκη, ενώ μαζί με τον αδερφό του, Γιώργο, στάθηκαν στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στους Πειραιώτες.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Παίκτες που ήρθαν απ’ τον πάγκο μας κράτησαν και στο τέλος ανέλαβαν οι γνωστοί. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου αλλάξαμε θέσεις, γυρίσαμε σε θέσεις 2012 και το γυρίσαμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μυστικό του Ολυμπιακού: «Η ομάδα μας είναι οικογένεια και αυτό δεν το κερδίζεις όσα εκατομμύρια κι αν έχεις. Εδώ και 10 χρόνια είμαστε στην κορυφή ή γύρω στην κορυφή»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είχαμε μεγάλη αγωνία. Αναλύαμε κάποια λάθη που γίνονταν στο παιχνίδι. Είχαμε όμως πίστη πως θα νικήσουμε και τα καταφέραμε. Είναι μοναδικές στιγμές».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα, παίζουν όλοι για έναν και ένας για όλους».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε