Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μίτσελ: Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον ΠΑΣ ΓΙάννινα με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος όμως ο Μίτσελ είναι απαιτητικός και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

“Δεν είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι και τον τρόπο που παίξαμε. Ημασταν αργοί και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Αυτός ο τρόπος δεν αρμόζει σε αυτή την ομάδα. Αυτό δεν ήταν πρόβλημα όλης της ομάδας, γιατί υπήρχαν 4-5 παίκτες που ήταν καλοί σήμερα. Εχουμε χρόνο για να αλλάξουμε αυτή τη νοοτροπία.

Είμαι εναντίον του συμβιβασμού. Δεν θέλω να παίζουμε επαναπαυμένοι. Δεν αρμόζει στην ομάδα και στο γήπεδο αυτό. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα σήμερα.

Εχουμε αντιμετωπίσει άμυνες και πιο καλές από αυτή που έπαιξε ο ΠΑΣ σήμερα. Θα μπορούσαμε να παίξουμε με περισσότερη επιθετικότητα και ένταση. Άλλο πράγμα είναι να έχεις υπομονή. Αυτό που κάναμε σήμερα ήταν να καθίσουμε και να περιμένουμε.

Θέλω να παίξουμε καλύτερα από ότι παίξαμε σήμερα. Για να πάμε στον τελικό θα πρέπει να περάσουμε τον Πανθρακικό και θα είναι δύσκολα αν δεν παίξουμε καλά. Η ημιτελική φάση έρχεται πριν από δύο δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Αυτό κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα,” δήλωσε ο Μίτσελ.

Άνετος κι ωραίος – Εύκολη πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά

Σφράγισε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου ο Πανθρακικός

Θέλει νέους παίκτες ο Μίτσελ

Τσεκάρει το εισιτήριο – Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (18:00)

Γκρέκο: Υπερήφανος που ανήκω στον Ολυμπιακό

“Συζητάει με Βέρντερ ο Μήτρογλου”

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού – Χαφ, εξτρέμ και τερματοφύλακας

Μίτσελ: Ο Βαλβέρδε μας έδειξε το δρόμο!

Δέκα ημέρες εκτός δράσης ο Ιμπαγάσα

Μίτσελ: Μεγάλες οι απαιτήσεις – Πάμε και για το Κύπελλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε