Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού – Χαφ, εξτρέμ και τερματοφύλακας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε από το Μάρτιο το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και έχει όλο το χρόνο για να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν. Ο Μίτσελ προανήγγειλε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση τριών “ενδεκαδάτων” παικτών.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν την πολυτέλεια να ασχοληθούν, από τώρα, με τις καλοκαιρινές μετεγγραφές. Έχουν κλείσει ήδη τους Μπόατενγκ, Σαλίνο, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Σάμαρη, ενώ θα επιστρέψουν οι Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος, Ποτουρίδης, Κάταϊ, Γκρμπιτς και Ντιελνά από τους δανεισμούς τους.

Ο Μίτσελ θα εξετάσει όλους αυτούς τους παίκτες και θα αποφασίσει για το ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

“Φευγάτοι” εμφανίζονται οι Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ντιακιτέ και Πίνο. Το θέμα είναι ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν στις θέσεις που… πονάει ο Ολυμπιακός.

Θα αναζητηθεί ένας κεντρικός χαφ με τα χαρακτηριστικά του Ιμπαγάσα ο οποίος θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Επόμενος στόχος είναι ο αντι-Μιραλάς που δεν βρέθηκε την περυσινή σεζόν, ενώ θα υπάρξει και κίνηση για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα.

Μίτσελ: Ο Βαλβέρδε μας έδειξε το δρόμο!

Δέκα ημέρες εκτός δράσης ο Ιμπαγάσα

Μίτσελ: Μεγάλες οι απαιτήσεις – Πάμε και για το Κύπελλο!

Θεοδωρίδης: Έκανα κατήχηση στον Μανωλά για τον Ολυμπιακό!

Πλώρη για το… 41ο από Μαρινάκη: Και του χρόνου!

Πέταξε το…καρφί του ο Ζαρντίμ: Δυστυχώς χάθηκε το αήττητο!

“Θρυλικά” γενέθλια με τριάρα και 40 κούπες!

H χρυσή βίβλος του ελληνικού πρωταθλήματος

“Χρόνια πολλά δαφνοστεφανωμένε Θρύλε”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε