Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός: Αυτό πρέπει να βελτιώσουν οι “πράσινοι”!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Βιτόρια, όπου αύριο (23/3, 22:00) το “τριφύλλι” θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

Λίγο πριν την αναχώρηση της “πράσινης” αποστολής, ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την αναμέτρηση με τους Βάσκους, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώσει τις αντιδράσεις της, αν θέλει να πανηγυρίζει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

“Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το δύσκολο παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι. Η Μπασκόνια παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Τρέχει στον αιφνιδιασμό και διεκδικεί πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε το πως θα μπούμε στο παιχνίδι στην πρώτη περίοδο. Μετά πρέπει να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ, επειδή η Μπασκόνια παίρνει πολλά επιθετικά ριμπάουντ, με τους Σενγκέλια, Χάνγκα και Τίγι να της δίνουν πολλές δεύτερες επιθέσεις, που οδηγούν συνήθως σε τρίποντα ή σε νέα συστήματα. Αυτό είναι σημαντικό”, δήλωσι αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ και πρόσθεσε:

“Πρέπει να παίξουμε όπως πάντα, να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να μην χάσουμε τα ριμπάουντ. Το πιο σημαντικό, και είμαι σίγουρος πως αυτό είναι κάτι που το ξέρουν όλοι, είναι ότι είναι αδύνατο όταν παίζουμε εκτός έδρας να είμαστε μπροστά στο σκορ 40 λεπτά όπως συμβαίνει στο γήπεδό μας. Πρέπει να βελτιώσουμε τις αντιδράσεις μας όταν κυνηγάμε στο σκορ και να περιμένουμε την ευκαιρία μας για να γυρίσουμε. Ήρθε η ώρα να το κάνουμε”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε