Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΟΣΦΠ: Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η πώληση της ομάδας ή η πολυμετοχικότητα αποτελούν μονόδρομο για τον Ολυμπιακό από την στιγμή που ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει διάθεση να βάλει άλλα χρήματα.

Οι άνθρωποι του προέδρου των Πειραιωτών έχουν πιάσει ήδη δουλειά ακολουθώντας τις εντολές του. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει με τον Μαρινάκη και τους αδερφούς Αγγελόπουλους, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης θα αποκτήσει τουλάχιστον “συμπαίκτες” στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξάλλου το ποσό που απαιτείται (130 εκατ. ευρώ) είναι πολλά λεφτά και οι εποχές δύσκολες.

 
Τι θα γίνει όμως στην περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος να επενδύσει στον Ολυμπιακό; Η αλήθεια είναι πως το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο για τους “ερυθρόλευκους”. Ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης είπε στους συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο πως κουράστηκε και δεν θέλει να βάλει άλλα χρήματα, ωστόσο έχει στο μυαλό του ένα plan b. Ένα σχέδιο συντήρησης του συλλόγου μέχρι να βρεθεί κάποιος επενδυτής. Ένας φτηνός προπονητής, τύπου… Λεμονή (δεν είναι τυχαίο το όνομα), μειώσεις στα παχυλά συμβόλαια, αποδεσμεύσεις παικτών, στροφή στις ακαδημίες και αγορά ελεύθερων παικτών προβλέπει η επόμενη μέρα σε περίπτωση που δεν αποδώσουν οι επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε