Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι απουσίες και οι… ετοιμοπόλεμοι!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το ελληνικό “clasico” ξεχωρίζει απ’ όλες τις αναμετρήσεις του Μαρτίου, τι κι αν είναι ο μήνας των ντέρμπι.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό, στις 19:30 στο “Απόστολος Νικολαΐδης” δεσπόζει στην 25η αγωνιστική της Super League, από την οποία όμως άξια κερδίζει προσοχή και το ματς, στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία τους και ο  Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε στην αποστολή τους: Στιλ, Ο.Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Ρέις, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Π.Βλαχοδήμος, Μπουμάλ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μπεργκ, Μολίνς.

Από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσουν βασικοί, καθώς ο Βασίλης Βούζας δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λεάλι, Μαρίν και Μανθάτη. Κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Καπίνο και θα παίξει κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή για πρώτη φορά.

Απόντες θα είναι και οι τραυματίες Βιάνα και Παρέδες, ο δεύτερος γιατί αισθάνθηκε μικροενοχολήσεις στην τελευταία προπόνηση.

Επιστρέφουν τόσο ο Τσόρι Ντομίνγκες, όσο και ο Καρντόσο, ο οποίος είχε “κοπεί” από το ματς με την Μπεσίκτας. Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι οι: Καπίνο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε