Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το “αντίο” του Λυμπερόπουλου: Η απόφαση μου είναι οριστική!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Για μένα το κεφάλαιο ποδόσφαιρο έχει κλείσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που τόνισε πως η μοναδική περίπτωση να συνεχίσει να παίζει, θα είναι να δεχθεί μία εξωπραγματική πρόταση από το εξωτερικό. Τι είπε για τον Μαύρο και την πρόταση που του έγινε να αναλάβει θέση στο σκάουτινγκ και την ΑΕΚ

Ακολουθούν κι άλλοι μετά τον Κλωναρίδη

Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στη εφημερίδα «Live Sport»:

«Εδώ λέω: αντίο! Η απόφασή μου να σταματήσω είναι οριστική. Για μένα το κεφάλαιο ποδόσφαιρο έχει κλείσει. Το μοναδικό πράγμα που θα με έκανε να αναθεωρήσω την απόφασή μου αυτή θα ήταν μία εξωπραγματική πρόταση από το εξωτερικό και μόνο. Πλέον απολαμβάνω τις διακοπές μου με την οικογένειά μου.

Μιλήσαμε τηλεφωνικά σε εξαιρετικό κλίμα με τον Θωμά Μαύρο. Με ρώτησε τι σκοπεύω να κάνω ενόψει της νέας σεζόν και τον ενημέρωσα πως έχω αποφασίσει να σταματήσω. Στη συνέχεια – σε φιλολογικό επίπεδο – με βολιδοσκόπησε για το αν θα ενδιαφερόμουν να αναλάβω μία θέση στο τμήμα σκάουτινγκ. Του εξήγησα πως δεν νοιώθω έτοιμος. Δεν το έχω ψάξει το θέμα και δεν θέλω να κάνω βιαστικά βήματα. Ως ποδοσφαιριστής είχα μάθει να δίνει το 100%. Έτσι θα πράξω και στο επόμενο βήμα μου. Είμαι υπόχρεος σε αυτή την ομάδα και νιώθω πως είναι νωρίς να ξεκινήσω κάτι τέτοιο. Ίσως στο μέλλον».

Ο Λυμπερόπουλος σχολίασε και το εγχείρημα του Θωμά Μαύρου: «Κατ’ αρχάς πρέπει να πω ότι ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές και η προσπάθειά του είναι εξαιρετικά δύσκολα. Μακάρι να πετύχει για το καλό της ΑΕΚ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε