Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτο! Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-1 με τρία αυτογκόλ – Στην…κορυφή οι “κυανέρυθροι”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ… δούλεψε για τον Πανιώνιο και με δύο αυτογκόλ (ένα σε κάθε ημίχρονο) του έδωσε την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος (2-1) και τον έφερε στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας μαζί με τον Ολυμπιακό. Με αυτογκόλ και η μείωση του σκορ για τους φιλοξενούμενους..

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Οι “κυανέρυθροι” είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκαν -παρά ελάχιστες φορές- από τους Κρητικούς και με κινητήριο μοχλό τον Κώστα Μενδρινό, δημιούργησαν αρκετές φάσεις στην εστία του Γουναρίδη, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν στην τελική προσπάθεια. Μοναδική πηγή… κινδύνου από την πλευρά των φιλοξενούμενων ήταν ο Σίσιτς.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες των γηπεδούχων, το τέρμα ήρθε τελικά με ένα απίστευτο τρόπο, αφού το αυτογκόλ του ΟΦΗ είναι για high lights. Μετά από κόρνερ, ο Σίσιτς προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, αυτή πήρε ύψος και προσγειώθηκε στα δίχτυα του Γουναρίδη. Ο πορτιέρε του ΟΦΗ αιφνιδιάστηκε -έκανε λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας- με αποτέλεσμα να του φεύγει μέσα από τα χέρια και στην επιστροφή να την σπρώξει στα δίχτυα (30′).

Οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο αυτογκόλ (54′) και να βάλουν έτσι “τέλος” στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση της πρώτης τους νίκης στη Σούπερ Λίγκα. Η περίεργη αυτή ποδοσφαιρική βραδιά δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με άλλο τρόπο, παρά με την επίτευξη ενός ακόμα αυτογκόλ, από την μεριά του Πανιωνίου αυτή την φορά και τον Κουλουχέρη (84′)!

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας (92’ Αυλωνίτης), Γουνδουλάκης, Μενδρινός (83’ Ανδράλας), Ντούνης, Κολοβός (75’ Οκόγιε), Διαμαντάκος. 

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σάμαρης, Καμπάνταης. 

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς (59’ Μπανούσης), Κουτσιανικούλης (77’ Καπουράνης), Παπάζογλου, Σόουζα, Ιωαννίδης (77’ Βιτώρος), Βάντο, Σίσιτς. 

Στον πάγκο: Σαχσανίδης, Ροβίθης, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος. 

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονία) 
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονία), Κοντιζάς (Πειραιάς) 
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε