Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Γκολάρες” στη Γερμανία – Δείτε τα βίντεο

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ημέρα κυπέλλου ήταν η χθεσινή σε όλη την Ευρώπη, με την Γερμανία να κλέβει την παράστταση αφού εκτός από τη μεγάλη νίκη της Μπάγερν κόντρα στην Βέρντερ, ο Μίχαελ Σταλ της Κόμπλεντζ σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο.

Με γκολ πίσω από το κέντρο ο Σταλ έγινε… χάιλαιτ και βοήθησε την ομάδα του να κάνει την έκπληξη, αποκλείοντας την Χέρτα.

Στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης φάσης του κυπέλλου Γερμανίας, η Μπάγερν αν και δεν ήταν καλύτερη επικράτησε με 2-1 της Βέρντερ Βρέμης χάρη σε 2 γκολ του Σβαϊνστάιγκερ. Το δεύτερο ήταν χάρμα ιδέσθαι…

Στο Κόπα Ντελ Ρέι, η Μπαρτσελόνα που παρατάχτηκε με πολλές αλλαγές νίκησε την Θεούτα και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αντίθετα η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Μούρθια και θα πρέπει να νικήσει στον επαναληπτικό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου για να μην πέσει θύμα τεράστιας έκπληξης.

Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, ο Ερνάντες “έσωσε” την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού με το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις χάρισε τη νίκη με 3-2 στην ομάδα κόντρα στην Γουλβς.

Τα αποτελέσματα της 4ης φάσης του Λιγκ Καπ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς 3-2 (56′ Μπεμπέ, 70′ Παρκ, 90′ Ερνάντες-60′ Ελοκόμπι, 76′ Φούλεϊ)
Μπέρμιγχαμ-Μπρέντφορντ 4-3 πεν. (1-1 καν. αγ. και παράταση) (90’+3′ Φίλιπς-68′ Γουντ)
Ίπσουιτς-Νορθάμπτον 3-1 (26′ Έντουαρντς, 44′ Ντελάνι, 88′ Πρίζον-16′ Ντέιβις)
Λέστερ-Γουέστ Μπρομ 1-4 (53′ αυτ. Σόρεϊ-21′, 90′ Κοξ, 62′ Τσχόι, 79′ Ριντ)
Γουίγκαν-Σουόνσι 1-0 (51′ Μποσέλι, 90′ πεν. Γουάτσον)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε