Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θέλουν περισσότερο κόσμο στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ίδια μέτρα αλλά περισσότερα εισιτήρια ζήτησαν από κοινού ΕΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στον τελικό του Κυπέλλου στο Ελληνικό (10/2) από την Αστυνομία, στη σημερινή σύσκεψη στη ΓΑΔΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/1/2013) στα γραφεία της ΓΑΔΑ, συνάντηση των εκπροσώπων της Αστυνομίας, της ΕΟΚ, των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, καθώς και των Ολυμπιακών Ακινήτων για την διαμόρφωση των συνθηκών διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου στο γήπεδο του Ελληνικού (10/2/2013, 18:00).

Η ΕΟΚ, με την σύμφωνη γνώμη των δυο φιναλίστ του Κυπέλλου, εισηγήθηκε στον Ταξίαρχο και τον αστυνομικό διευθυντή, την αύξηση των εισιτηρίων για τον τελικό του 2013, κυρίως για το κεντρικό σκέλος των εξεδρών του γηπέδου του Ελληνικού.

Με την ταυτόχρονη τήρηση των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έχουν εφαρμοσθεί αποτελεσματικά και στο παρελθόν, η ΕΟΚ επιθυμεί να δοθεί η δυνατότητα εισόδου σε περισσότερους φιλάθλους, συγκριτικά με την διεξαγωγή των προηγούμενων τελικών. Αναμένεται η απόφαση της Αστυνομίας στην εισήγηση της διοργανώτριας αρχής.

Την ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας, Π. Τσαγκρώνης και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, Α. Γολέμης, ενώ από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραβρέθηκε ο Μ. Γεωργαντής και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός οι Χ. Σταυρόπουλος και Κ. Ζαχαρόπουλος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε