Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε προσφυγόπουλο και τη μητέρα του στο Ωραιόκαστρο! Ένταση στον καταυλισμό της περιοχής – Του έκαψαν το αμάξι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Οδηγός 76 ετών παρέσυρε τρεις πρόσφυγες και σκότωσε δύο από αυτούς
– Μια μητέρα και ο γιος της οι νεκροί, σε σοβαρή κατάσταση ένα ακόμα παιδί
– Εξαγριωμένοι πρόσφυγες επιτέθηκαν στον υπαίτιο που κατέφυγε στο αστυνομικό φυλάκιο
– Υπό κράτηση ο οδηγός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα
– Δείτε βίντεο από τα επεισόδια νωρίτερα έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας μεταξύ ΜΑΤ και προσφύγων
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
 

Μία γυναίκα 32 ή 33 ετών και το παιδί της, οι οποίοι διέμεναν στο Κέντρο Φιλοξενίας Φέσσα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, έχασαν τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα, έξω από το Κέντρο.

Ανήλικος είναι και ο τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από το ΕΚΑΒ δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ φέρεται να έχει ορθοπεδικά τραύματα.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν νωρίτερα στην περιοχή, καθώς για λίγη ώρα επικράτησε ένταση.

Πρόσφυγες πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του 76χρονου Έλληνα οδηγού που παρέσυρε τους τη μητέρα και τα παιδιά της. Υπό κράτηση τελεί ο οδηγός, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα δείχνει πως πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα, ενώ ο οδηγός φέρεται να είναι σοκαρισμένος.

Η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, όπως και κάποιοι κάδοι στη γύρω περιοχή, αλλά τα οχήματά της για ώρα δεν κατάφερναν να πλησιάσουν στο σημείο.

Νωρίτερα, οι πρόσφυγες εξαγριωμένοι από το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες κυνήγησαν τον οδηγό ο οποίος βρήκε καταφύγιο στο αστυνομικό φυλάκιο.

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό, αναρτήθηκαν στο twitter εικόνες από τα θύματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφίες και βίντεο από thestival.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε