Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι εργαζόμενοι του Mega είναι εδώ! “Το κανάλι δεν κλείνει”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η επίσχεση εργασίας στην οποία προχώρησαν εργαζόμενοι του MEGA είχε ως αποτέλεσμα να μην βγαίνει από σήμερα ούτε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με αποτέλεσμα να σχολιάζεται ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το «λουκέτο».

Αντιδρώντας όμως σε αυτή την άποψη εργαζόμενοι του MEGA δηλώνουν δυνατά «παρών» και με ανακοίνωσή τους υπενθυμίζουν ότι:

«Τις τελευταίες ημέρες δημιουργείται εσφαλμένα η εντύπωση ότι το Mega κλείνει επειδή συνάδελφοί μας επέλεξαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι αν και απλήρωτοι, εξακολουθούμε να παλεύουμε για να μείνει το κανάλι ανοιχτό. Ως αποτέλεσμα ο σταθμός είναι πρώτος σε τηλεθέαση διασφαλίζοντας έτσι σημαντικά διαφημιστικά έσοδα.

Το Mega αμφισβητεί τη διαδικασία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, αξιοποιώντας τα νομικά του όπλα. Παράλληλα διεκδικεί από τις τράπεζες τα συσσωρευμένα έσοδά του από τον Μάρτιο του 2016, που υπερβαίνουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Συνεχίζοντας να δουλεύουμε κάνουε τα πάντα για να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας επιβραβεύει με την προτίμηση και τη στήριξή του κρατώντας το Mega ψηλά».

Η ανακοίνωση αυτή αναρτήθηκε στη σελίδα του MEGA στο facebook και όπως φαίνεται είναι πολλοί αυτοί που δεν θέλουν να δουν το «μαύρο» στον τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε την ανακοίνωση

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε