Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Θρίλερ στο Φάληρο! Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Ένας νεκρός!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– “Θολά” σημεία σε μια περίεργη υπόθεση
– Αυτοκίνητο έπεσε αργά το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή του Παλαιού Φαλήρου
– Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες της τηλεοπτικής εκπομπής Live News που έκαναν λόγο για ένα νεκρό
– Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες τόνιζαν πως ο οδηγός βρέθηκε με δεμένο το αριστερό του χέρι στο τιμόνι

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για μια πραγματικά περίεργη υπόθεση στο Παλαιό Φάληρο. Η είδηση είναι πως ένα αυτοκίνητο ΙΧ, έπεσε αργά το απόγευμα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα.

Άγνωστο αν υπάρχουν θύματα

Περίοικοι ειδοποίησαν άμεσα το Λιμενικό Σώμα και περιπολικό όχημα του οποίου έσπευσε στο σημείο. Άμεσα έφτασε και κλιμάκιο της μονάδας υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού.

Οι Αρχές διεξήγαγαν έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μέσα στο όχημα υπήρχαν εγκλωβισμένα άτομα, ωστόσο η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, μετέδωσε πως όχι μόνο υπάρχει νεκρός, αλλά ο οδηγός βρέθηκε δεμένος (σ.σ. το αριστερό του χέρι) στο τιμόνι του αυτοκινήτου.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται, αφού όπως έγινε γνωστό νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 55 ετών, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός επιβαίνων. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες το ΙΧ αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τη σορό του άτυχου άνδρα.

Το newsit.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει άμεσα για όποια νέα στοιχεία της υπόθεσης, ενώ εδώ να σημειώσουμε πως οι Αρχές ερευνούν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, από την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας, μέχρι και αυτή της αυτοκτονίας…

Δείτε το βίντεο

Με πληροφορίες από Live News / ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε